bewaar
American pancakes met banaan en pindakaas
American pancakes met banaan en pindakaas
bewaar

American pancakes met banaan en pindakaas

Dat is nog eens feest: zo'n grote stapel american pancakes met banaan én pindakaas!

25 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mix voor American pancakes

300 ml

halfvolle melk

2

middelgrote eieren

2 el

zonnebloemolie

50 g

ongezouten pinda's

2

bananen

25 g

ongezouten roomboter

100 g

pindakaas

1 el

honing

Dat is nog eens feest: zo'n grote stapel american pancakes met banaan én pindakaas!

Aan de slag

1

Bereid de pancakes met de melk, eieren en zonnebloemolie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Hak de pinda’s grof en rooster in een pan zonder olie of boter 3 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de bananen in plakjes.

3

Smelt de boter in een (steel)pan op middelhoog vuur. Doe de pindakaas en honing in een kom en voeg al roerend de gesmolten boter toe. Verdeel de pancakes als stapeltjes over de borden. Verdeel achtereenvolgens de pindakaassaus en plakjes banaan erover. Bestrooi met de geroosterde pinda’s.