bewaar
Truffelfrietjes met Parmezaan
Truffelfrietjes met Parmezaan
bewaar

Truffelfrietjes met Parmezaan

Upgrade je frietjes met truffel en Parmezaan. Gevaarlijk lekker!

5 min. bereiden
30 min. oventijd
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

verse Franse friet

50 g

Parmezaanse kaas

10 g

verse platte peterselie

1 el

truffelolie

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • fijne rasp

Upgrade je frietjes met truffel en Parmezaan. Gevaarlijk lekker!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Verdeel de friet over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in 30 min. goudbruin en gaar. Schep halverwege om. Breng op smaak met eventueel zout.

2

Rasp ondertussen de Parmezaan met fijne rasp en snijd de peterselie fijn. Neem de frietjes uit de oven en meng direct op de bakplaat de Parmezaan erdoor. Schep de friet in een grote kom en besprenkel met de olie, peterselie en wat zout. Hussel goed door elkaar. Serveer direct.

serveertipLekker met mayonaise.