Ha­chee uit de slowcoo­ker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 385 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 5 uur wachten
(8) waardeer
frans hoofdgerecht Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee. 4 personen
3 8

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • slowcooker (5 liter)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.
  2. Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.
  3. Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.

combinatietip:

Lekker met romige polenta en rodekoolsalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 385 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 16 g
    waarvan suikers 10 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 720 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
oktober 2019

Hachee uit de slowcooker

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ha­chee uit de slowcoo­ker

1
1
  • 750 g riblappen
  • 3 middelgrote uien
  • 2 tenen knoflook

Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.

2
2
  • 2 gedroogde laurierblaadjes
  • 4 kruidnagels
  • 1 tl peperkorrels
  • 3 el rodewijnazijn
  • 1 el appelstroop
  • 100 ml water

Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker.

3
3
  • 2 plakjes ontbijtkoek
  • 1 runderbouillontablet

Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.

4
4

Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.

combinatietip:

Lekker met romige polenta en rodekoolsalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.