bewaar
Hachee uit de slowcooker
Hachee uit de slowcooker
bewaar

Hachee uit de slowcooker

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

10 min. bereiden
5 uur wachten
32waarderingen

Ingrediënten

4 personen

750 g

riblappen

3

middelgrote uien

2 tenen

knoflook

2

gedroogde laurierblaadjes

4

kruidnagels

1 tl

peperkorrels

3 el

rodewijnazijn

1 el

appelstroop

100 ml

water

2 plakjes

ontbijtkoek

1

runderbouillontablet

Dit heb je nodig

  • slowcooker (5 liter)

Heerlijk voor in de koude wintermaanden: thuiskomen bij de geur van warme hachee.

Aan de slag

1

Snijd het vlees in stukken van 3 cm en bestrooi met peper en zout. Snijd de uien in halve ringen en de knoflook fijn.

2

Doe het vlees, de uien, knoflook, laurierblaadjes, kruidnagels, peperkorrels rodewijnazijn, appelstroop en het water in de slowcooker. Verkruimel de ontbijtkoek en de bouillontablet erboven. Roer door.

3

Laat het vlees 5 uur op de hoogste stand garen. Neem de laurier en kruidnagels uit de pan voor het serveren.

combinatietipLekker met romige polenta en rodekoolsalade.