bewaar
Gevulde pasta met homemade romescosaus & gegrilde biefstuk
Gevulde pasta met homemade romescosaus & gegrilde biefstuk
bewaar

Gevulde pasta met homemade romescosaus & gegrilde biefstuk

Met deze pasta met gegrilde biefstuk en met zelfgemaakte romescosaus bomvol smaak ga je zeker indruk maken.

25 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

gerookte amandelen

2 tenen

knoflook

1½ el

gerookte paprikapoeder

465 g

geroosterde gele paprika's in pot

2

courgettes

3 el

traditionele olijfolie

4

biefstukken

500 g

verse ravioli 5 formaggio

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

  • hapjespan

  • keukenpapier

  • grillpan

  • aluminiumfolie

Met deze pasta met gegrilde biefstuk en met zelfgemaakte romescosaus bomvol smaak ga je zeker indruk maken.

Aan de slag

1

Doe 80g amandelen (per 4 personen), de tenen knoflook, gerookte-paprikapoeder, geroosterde paprika en 2 el paprikavocht uit de pot (per 4 personen) in een hoge beker en pureer met de staafmixer fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Halveer de courgettes in de lengte en snijd in halve plakjes van 1 cm dik. Verhit een ½ el olie (per 4 personen) in de hapjespan en bak de courgette 5 min.

3

Verhit ondertussen de grillpan zonder olie of boter. Dep de biefstukken droog met keukenpapier en bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Smeer het vlees in met de rest van olie en gril de biefstuk in 5 min. medium rare. Keer halverwege. Laat het vlees op een bord afgedekt met aluminiumfolie 5 min. rusten.

4

Kook ondertussen de ravioli in 6 min. gaar. Giet de pasta af, maar vang een kopje kookvocht op. Doe terug in de pan en meng de pasta met de romescosaus. Voeg eventueel wat kookvocht toe om het wat smeuïger te maken. Verdeel de ravioli en courgette over de borden. Snijd de biefstuk in reepjes en leg erop. Hak de rest van de amandelen grof en strooi over de pasta.

algemeenDit is een Allerhande Box recept.