bewaar
Wentelteefjes zonder melk
Wentelteefjes zonder melk
bewaar

Wentelteefjes zonder melk

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

kristalsuiker

1 tl

gemalen kaneel

2

middelgrote eieren

100 ml

water

8 sneetjes

Liefde & Passie speltbroden

40 g

ongezouten plantenmargarine

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

Aan de slag

1

Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.

2

Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.

serveertipLekker met kaneelsuiker.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes zonder melk

Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig