Wentelteefjes zonder melk
Voor ontbijt? Lunch? Of toetje?

Advertentie
Ingrediënten
- 2 el kristalsuiker
- 1 tl gemalen kaneel
- 2 middelgrote eieren
- 100 ml water
- 8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
- 40 g ongezouten plantenmargarine
Advertentie
Bereiden
- Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord. Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
- Verhit de helft van de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin. Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
serveertip:
Lekker met kaneelsuiker.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 250 kcal
- eiwit 7 g
-
koolhydraten 28 g
waarvan suikers 5 g -
vet 12 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 240 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Wentelteefjes zonder melk
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wentelteefjes zonder melk
- 2 el kristalsuiker
- 1 tl gemalen kaneel
- 2 middelgrote eieren
- 100 ml water
Klop de suiker, de kaneel, de eieren en het water los in een diep bord.
- 8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
Snijd de korstjes van het brood. Wentel de sneetjes brood door het eimengsel.
- 20 g ongezouten plantenmargarine
Verhit de margarine in een ruime koekenpan en bak de helft van de wentelteefjes in 5 min. goudbruin. Keer halverwege.
- 20 g ongezouten plantenmargarine
Neem ze uit de pan, verhit de rest van de margarine en bak de rest van de wentelteefjes goudbruin.
Snijd de wentelteefjes schuin doormidden en serveer op een mooie schaal.
serveertip:
Lekker met kaneelsuiker.