Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade
Kort in de keuken, maximaal genieten.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 15 g verse koriander
- 150 g cheddar 48+
- 125 g crème fraîche
- 175 g uiensnippers
- 8 tortillawraps
- 400 g zwarte bonen in blik
- 300 g mais in pot
- 1 komkommer
- 115 g La Morena homemade salsa in pot
Keukenspullen
- rasp
- aluminiumfolie
Advertentie
Bereiden
- Snijd de koriander fijn. Rasp de cheddar. Meng de helft van de koriander met de kaas, crème fraîche en uiensnippers. Verdeel het mengsel over de helft van de wraps en dek af met de rest van de wraps. Bak in 2 ruime koekenpannen elke quesadilla 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege: laat de quesadilla op een bord glijden. Leg een ander bord erop, draai om en laat de quesadilla weer in de pan glijden. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak de andere quesadilla’s op dezelfde manier.
- Doe ondertussen de bonen en mais in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes van 1 cm. Meng de bonen, mais en komkommer met de rest van de koriander en de salsa en serveer met de quesadilla’s.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 695 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 74 g
-
vet 30 g
waarvan verzadigd 15 g - natrium 760 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade
- 15 g verse koriander
- 150 g cheddar 48+
Snijd de koriander fijn. Rasp de cheddar.
- 125 g crème fraîche
- 175 g uiensnippers
Meng de helft van de koriander met de kaas, crème fraîche en uiensnippers.
- 8 tortillawraps
Verdeel het mengsel over de helft van de wraps en dek af met de rest van de wraps.
Bak in 2 ruime koekenpannen elke quesadilla 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege: laat de quesadilla op een bord glijden.
Leg een ander bord erop, draai om en laat de quesadilla weer in de pan glijden. Houd warm onder aluminiumfolie.
Bak de andere quesadilla’s op dezelfde manier.
- 400 g zwarte bonen in blik
- 300 g mais in pot
Doe ondertussen de bonen en mais in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken.
- 1 komkommer
Snijd de komkommer in stukjes van 1 cm.
- 115 g La Morena homemade salsa in pot
Meng de bonen, mais en komkommer met de rest van de koriander en de salsa en serveer met de quesadilla’s.