bewaar
Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade
Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade
bewaar

Quesadilla’s met Mexicaanse bonensalade

Kort in de keuken, maximaal genieten.

15 min. bereiden
23waarderingen

Ingrediënten

4 personen

15 g

verse koriander

150 g

cheddar 48+

125 g

crème fraîche

175 g

uiensnippers

8

tortillawraps

400 g

zwarte bonen in blik

300 g

mais in pot

1

komkommer

115 g

La Morena homemade salsa in pot

Dit heb je nodig

  • rasp

  • aluminiumfolie

Kort in de keuken, maximaal genieten.

Aan de slag

1

Snijd de koriander fijn. Rasp de cheddar. Meng de helft van de koriander met de kaas, crème fraîche en uiensnippers. Verdeel het mengsel over de helft van de wraps en dek af met de rest van de wraps. Bak in 2 ruime koekenpannen elke quesadilla 5 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege: laat de quesadilla op een bord glijden. Leg een ander bord erop, draai om en laat de quesadilla weer in de pan glijden. Houd warm onder aluminiumfolie. Bak de andere quesadilla’s op dezelfde manier.

2

Doe ondertussen de bonen en mais in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken. Snijd de komkommer in stukjes van 1 cm. Meng de bonen, mais en komkommer met de rest van de koriander en de salsa en serveer met de quesadilla’s.