bewaar
Noedels met paprika, biefstuk en ketjap
Noedels met paprika, biefstuk en ketjap
bewaar

Noedels met paprika, biefstuk en ketjap

Als je paprika kort roerbakt, blijft-ie knapperig. Perfect voor dit Oosterse roerbakgerecht.

15 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

rode paprika's

300 g

biefstuk

3

bosuitjes

15 g

verse koriander

1

limoen

270 g

Hakubaku udon-noedels

½ el

sesamolie

1 el

zonnebloemolie

2 el

ketjap

Dit heb je nodig

  • wok

Als je paprika kort roerbakt, blijft-ie knapperig. Perfect voor dit Oosterse roerbakgerecht.

Aan de slag

1

Halveer de paprika’s, verwijder de steeltjes en de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes van ca. 3 mm Snijd de biefstuk in reepjes van 1 cm. Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. Snijd de koriander grof. Snijd de limoen in partjes.

2

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

3

Verhit de sesamolie met de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Schroei de biefstukreepjes in 30 sec. dicht op hoog vuur in de wok. Voeg de paprikareepjes toe en roerbak 1 min. mee. Voeg de ketjap en de noedels toe en meng goed.

4

Verdeel over de borden en bestrooi met de bosui en koriander. Verdeel de partjes limoen erover.