bewaar
Geroerbakte biefstuk met aspergebroccoli en noedels
Geroerbakte biefstuk met aspergebroccoli en noedels
bewaar

Geroerbakte biefstuk met aspergebroccoli en noedels

Marineer je vlees van tevoren, dan staat het zo op tafel.

15 min. bereiden
20 min. wachten
221waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

biefstuk

6 el

sojasaus

2 el

sesamolie

2 tenen

knoflook

1 tl

kristalsuiker

250 g

eiernoedels

200 g

aspergebroccoli

3 el

zonnebloemolie

1

courgette

1

rode ui

Marineer je vlees van tevoren, dan staat het zo op tafel.

Aan de slag

1

Snijd de biefstuk in dunne reepjes. Meng de biefstukreepjes met 3 el sojasaus, 1 el sesamolie en de knoflook en laat afgedekt 20 min. marineren. Maak ondertussen een sausje van de rest van de sojasaus, de rest van de sesamolie en de suiker.

2

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng ondertussen een pan water aan de kook en kook de aspergebroccoli 1 min. Giet af en laat uitlekken.

3

Verhit 1 el zonnebloemolie in een wok of hapjespan en bak het vlees 2 min. Schep het uit de pan en houd apart. Verhit de rest van de olie en bak de courgette en de ui 3 min. Voeg de aspergebroccoli, het vlees en het sausje toe en warm alles even door. Schep de noedels erdoor. Breng eventueel op smaak met nog wat sojasaus en flink wat peper.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.