bewaar
Perline met Italiaanse roerbakgroente
Perline met Italiaanse roerbakgroente
bewaar

Perline met Italiaanse roerbakgroente

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

15 min. bereiden
51waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse perline prosciutto crudo

1 el

milde olijfolie

500 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

225 g

diepvries tuinerwten

200 g

pastasaus funghi in pot

200 g

flinterdunne rauwe ham

Dit heb je nodig

  • hapjespan of wok

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

Aan de slag

1

Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroente 5 min. Voeg de tuinerwten toe en roerbak 5 min. Voeg de pastasaus toe aan de groente en verwarm nog 2 min.

3

Meng de saus met de groente door de pasta en verdeel er de rauwe ham in roosjes over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Perline met Italiaanse roerbakgroente

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig