bewaar
Perline met Italiaanse roerbakgroente
Perline met Italiaanse roerbakgroente
bewaar

Perline met Italiaanse roerbakgroente

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

15 min. bereiden
35waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse perline prosciutto crudo

1 el

milde olijfolie

500 g

Italiaanse roerbakgroente champignons

225 g

diepvries tuinerwten

200 g

pastasaus funghi in pot

200 g

flinterdunne rauwe ham

Dit heb je nodig

  • hapjespan of wok

Met de juiste combinatie heb je niet veel ingrediënten nodig, voor dit bordje heb je maar 5 ingrediënten nodig.

Aan de slag

1

Kook de perline volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de Italiaanse roerbakgroente 5 min. Voeg de tuinerwten toe en roerbak 5 min. Voeg de pastasaus toe aan de groente en verwarm nog 2 min.

3

Meng de saus met de groente door de pasta en verdeel er de rauwe ham in roosjes over.