Gnocchi ovenschotel met romige kip

Gnocchi als ovenschotel? Waarom niet? In deze gnocchi ovenschotel gaan o.a. kip, tomaatjes en champignons. Romig dankzij kruidenroomkaas met een fijn kaaskorstje bovenop van belegen kaas.

805 kcal

25 min. bereiden, 15 min. oventijd

4.5/5

(1596)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)


2019 nr. 06 - Pasta en pizza

2019 week 29-32 - 2019 week 29-32

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verhit de helft van de olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi in 15 min. goudgeel.

  2. Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Snijd de kipdijfilet in blokjes. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de kip 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak 5 min. mee.

  3. Halveer de cherrytomaten en voeg samen met de gnocchi toe aan de kip. Roer de Paturain Cuisine erdoor en warm 1 min. mee. Breng op smaak met peper.

  4. Verdeel het mengsel over de ovenschaal en strooi de kaas erover. Bak de gnocchischotel ca. 15 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten en lichtbruin is. Snijd het basilicum grof en verdeel over de ovenschotel.

Wat vond je van dit recept?

Gnocchi ovenschotel met romige kip

Gnocchi als ovenschotel? Waarom niet? In deze gnocchi ovenschotel gaan o.a. kip, tomaatjes en champignons. Romig dankzij kruidenroomkaas met een fijn kaaskorstje bovenop van belegen kaas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig