Wor­tel­tor­til­la’s met Hol­land­se gar­na­len

Hollandse garnalen op een oranje groentewrap = easy maaltje in 20 min.

(0) waardeer
hollands hoofdgerecht Hollandse garnalen op een oranje groentewrap = easy maaltje in 20 min. 2 personen

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de steel- en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm en snipper de ui. Meng de gesneden groenten met de augurkenblokjes en 2 el van het vocht (per 2 personen) tot een salsa.
  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. Verdeel over elke tortilla wat sour cream, veldsla, geraspte kaas, salsa en garnalen. Serveer de rest van de salsa ernaast.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 12 g
  • natrium 1.760 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
juni/juli 2019

Worteltortilla’s met Hollandse garnalen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wor­tel­tor­til­la’s met Hol­land­se gar­na­len

1
1
  • 1 groene paprika
  • 200 g trostomaten
  • 1 rode ui

Verwijder de steel- en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm en snipper de ui.

2
2
  • 4 el augurkenblokjes

Meng de gesneden groenten met de augurkenblokjes en 2 el van het vocht (per 2 personen) tot een salsa.

3
3
  • 4 worteltortilla's
  • 75 g oude kaas

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas.

4
4
  • 60 ml sour cream
  • 40 g veldsla
  • 100 g Hollandse garnalen

Verdeel over elke tortilla wat sour cream, veldsla, geraspte kaas, salsa en garnalen. Serveer de rest van de salsa ernaast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.