bewaar
Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
bewaar

Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

HAK Mexicaanse groenteschotel

8

worteltortilla's

200 g

gesneden ijsbergsla

150 g

peen julienne

100 g

geraspte cheddar

125 g

sour cream

Dit heb je nodig

  • grillpan

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.

2

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.

4

Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.