Ba­naan ijs­lol­ly’s

IJs zonder schuldgevoel. Nodig? Banaan + pure choco en je vriezer

  • nagerecht
  • 16 stuks
  • 55 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 2 uur wachten
(0) waardeer
nagerecht IJs zonder schuldgevoel. Nodig? Banaan + pure choco en je vriezer 16 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 16 tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Pel de bananen, snijd elke banaan in plakken van 1,5 cm. Steek de tapasprikkers erin. Leg de bananen minimaal 2 uur afgedekt in de vriezer. Smelt de chocolade au bain-marie. Verkruimel de gedroogde frambozen zo fijn mogelijk.
  2. Neem de plakjes banaan uit de vriezer. Dip elk plakje een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel met wat frambozen en kokosrasp.

variatietip:

Ook leuk met discopdip!

bewaartip:

Bewaar de frozen bananas in de diepvries.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
juni/juli 2019

Banaan ijslolly’s

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­naan ijs­lol­ly’s

1
1
  • 2 bananen

Pel de bananen, snijd elke banaan in plakken van 1,5 cm.

2
2

Steek de tapasprikkers erin. Leg de bananen minimaal 2 uur afgedekt in de vriezer.

3
3
  • 100 g chocolade extra puur 72%
  • 8 gevriesdroogde frambozen

Smelt de chocolade au bain-marie. Verkruimel de gedroogde frambozen zo fijn mogelijk.

4
4

Neem de plakjes banaan uit de vriezer.

5
5
  • 3 el Puur Natuur kokosrasp

Dip elk plakje een voor een in de gesmolten chocolade en besprenkel met wat frambozen en kokosrasp.

variatietip:

Ook leuk met discopdip!

bewaartip:

Bewaar de frozen bananas in de diepvries.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.