Brood­je kal­koen­fi­let met gei­ten­kaas & zoe­te mos­terd

Supersnel gemaakt en o zo lekker.

(0) waardeer
brunch Supersnel gemaakt en o zo lekker. 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakken.
  2. Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd. Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover. Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2019 week 17-18

Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je kal­koen­fi­let met gei­ten­kaas & zoe­te mos­terd

1
1
  • 1 eetrijpe avocado

Snijd de avocado overlangs doormidden.

2
2

Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes.

3
3
  • 1 trostomaat

Snijd de tomaat in plakken.

4
4
  • 4 speltbollen
  • 2 el Marne zoete mosterd

Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd.

5
5
  • 125 g geitenkaas naturel 55+
  • 100 g kalkoenfilet

Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover.

6
6
  • ½ bakje tuinkers

Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.