bewaar
Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd
Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd
bewaar

Broodje kalkoenfilet met geitenkaas & zoete mosterd

Supersnel gemaakt en o zo lekker.

10 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

1

eetrijpe avocado

1

trostomaat

4

speltbollen

2 el

Marne zoete mosterd

125 g

geitenkaas naturel 55+

100 g

kalkoenfilet

½

bakje tuinkers

Supersnel gemaakt en o zo lekker.

Aan de slag

1

Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in dunne plakjes. Snijd de tomaat in plakken.

2

Snijd de broodjes doormidden en besmeer allebei de helften met de zoete mosterd. Besmeer de onderste helften vervolgens met de zachte geitenkaas en verdeel de kalkoenfilet, avocado en tomaat erover. Garneer met de tuinkers, dek af met de bovenste helften van de broodjes en serveer.