bewaar
Mexicaanse pizza
Mexicaanse pizza
bewaar

Mexicaanse pizza

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

15 min. bereiden
9 min. oventijd
12waarderingen

Ingrediënten

2 personen

200 g

rundergehakt

1 el

Euroma Mexicaanse tacokruiden

1

rode ui

1

rode paprika

150 g

mais in blik

75 g

Cheddar Tophat 48+

2

pizzabodems tomaat

30 g

jalapeñopepers

7.5 g

verse koriander

65 g

crème fraîche

1 el

kraanwater

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2

Verhit een koekenpan zonder boter of olie en bak het gehakt met de Mexicaanse tacokruiden in 5 min. op middelhoog vuur rul.

3

Snipper ondertussen de ui. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Laat de mais uitlekken en rasp de cheddar.

4

Verdeel het gehakt over de pizzabodems. Verdeel vervolgens de uisnippers, paprikablokjes, mais en jalapeño erover. Bestrooi met de geraspte kaas.

5

Verdeel de pizza’s over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pizza’s in het midden van de voorverwarmde oven in ca. 9 min. gaar.

6

Snijd de koriander fijn. Roer de crème fraîche los met het water en meng de koriander erdoor. Verdeel de kruiden-crème fraîche over de pizza’s.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse pizza

Zo klaar, deze heerlijke pizza met tacokruiden. Ay Caramba!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig