bewaar
Broccoli-spinaziesoep en toast met kip en avocado
Broccoli-spinaziesoep en toast met kip en avocado
bewaar

Broccoli-spinaziesoep en toast met kip en avocado

Soep met brood wordt zo wel heel bijzonder.

15 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

2 personen

450 g

verse pureersoep broccoli-spinazie in beker

4

scharrelkiphaasjes

½ el

zonnebloemolie

1

avocado

2 takjes

verse munt

2 sneetjes

AH Liefde & Passie volkorenbrood

Dit heb je nodig

  • grillpan

Soep met brood wordt zo wel heel bijzonder.

Aan de slag

1

Bereid de pureersoep volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit ondertussen de grillpan en besprenkel de kiphaasjes met de olie. Gril de kiphaasjes in 6 min. gaar. Keer regelmatig.

3

Halveer ondertussen de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en doe in een kom. Prak fijn met een vork. Haal de blaadjes van de takjes munt en snijd fijn. Meng door de avocado en breng op smaak met peper.

4

Neem de kip uit de grillpan en gril de sneetjes brood in dezelfde pan 3 min. Keer halverwege. Snijd de kiphaasjes in plakjes. Beleg het gegrilde brood met de avocado en de kip en serveer bij de soep.

tip

serveertipHet gegrilde brood met avocado is lekker met tuinkers.