bewaar
Fruitig dessert
Fruitig dessert
bewaar

Fruitig dessert

Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris.

20 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

handsinaasappels

4

gedroogde abrikozen

125 g

diepvries doosjevol mangostukjes

250 ml

Alpro Mild & Creamy Naturel ongezoet

50 g

gepelde ongezouten pistachenoten

50 g

zongerijpte granaatappelpitjes

Dit heb je nodig

  • blender

Sluit je diner eens af met een tropisch toetje. Lekker fris.

Aan de slag

1

Snijd de schil van de sinaasappels (inclusief het witte deel) eraf, snijd het vruchtvlees in plakken en leg deze dakpansgewijs op de borden.

2

Snijd de abrikozen in stukjes. Pureer in de blender de mangostukjes met de abrikozen en de Mild & Creamy Naturel Ongezoet. Verdeel dit mengsel over de sinaasappelplakjes.

3

Hak de pistachenoten grof en strooi samen met de granaatappelpitjes over het gerecht. Serveer direct.