bewaar
Frambozen-kwarktrifle
Frambozen-kwarktrifle
bewaar

Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

10 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

50 g

ongezouten pistachenoten

200 g

digestive koekjes

300 g

verse frambozen

500 g

magere kwark

Dit heb je nodig

  • deegroller

  • whiskyglazen

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

Aan de slag

1

Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.

2

Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.

3

Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.

bereidingstipJe kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frambozen-kwarktrifle

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig