Fram­bo­zen-kwarkt­ri­f­le

Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht.

(32) waardeer
engels ontbijt Je dag lekker luxe beginnen? Maak deze trifle met knapperige pistachenoten en fluweelzachte frambozen. Ook geschikt als nagerecht. 4 personen
2 32

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • deegroller
  • 4 whiskyglazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.
  2. Doe de helft van de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.
  3. Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 295 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Frambozen-kwarktrifle

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fram­bo­zen-kwarkt­ri­f­le

1
1
  • 50 g ongezouten pistachenoten
  • 200 g digestive koekjes

Hak de pistachenoten grof. Doe de koekjes in een plastic zak en knoop deze dicht. Rol met de deegroller de koekjes tot kruimels.

2
2
  • 150 g verse frambozen

Doe de frambozen in een kom en prak ze fijn met een vork, meng de koekkruimels erdoor en verdeel gelijkmatig over de bodem van de glazen.

3
3
  • 500 g magere kwark
  • 150 g verse frambozen

Verdeel de kwark erover en garneer met de rest van de frambozen en pistachenoten.

bereidingstip:

Je kunt dit gerecht ook in een grote schaal van bijv. Ø 15 cm maken.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.