bewaar
Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola
Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola
bewaar

Magere kwark met mangopuree en snelle pangranola

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

20 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

4 personen

½ el

milde olijfolie

75 g

volkoren havermout

50 g

studentenhaver

40 g

saladepittenmix

800 g

magere kwark

250 g

diepvries doosjevol mangostukjes

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Hmmm, deze snelle pangranola is nog warm als je 'm eet. Lekker met magere kwark met mangopuree!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout 8 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

2

Hak ondertussen de studentenhaver grof en voeg samen met de salade pittenmix de laatste 2 min. toe aan de havermout (pangranola). Laat de granola op een bord in 5 min. afkoelen tot kamertemperatuur.

3

Doe ondertussen 50 g magere kwark (per 4 personen) en de ontdooide mangostukjes in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot puree. Verdeel de rest van de kwark en de mangopuree over kommen en bestrooi met de pangranola.