Kruidige kiproerbak met rijst

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.

645 kcal

20 min. bereiden

4.1/5

(52)

Ingrediënten

Aantal personen

2019 week 03-04 - 2019 week 03-04

Allerhande Box Week 2 2020 - Allerhande Box Week 2 2020

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.

  3. Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.

  • serveertipLekker met sambal.

Wat vond je van dit recept?

Kruidige kiproerbak met rijst

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere wokschotel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig