Krokante prosciuttobakjes met aspergetips & buffelmozzarella

75 kcal

10 min. bereiden, 10 min. oventijd

4.4/5

(17)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 10 holtes

  • grillpan


2018 week 51-52 - 2018 week 51-52

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de plakken prosciutto in de breedte. Leg twee plakken prosciutto overlappend in een holte van de muffinvorm, zodat er een bakje ontstaat. Maak zo alle bakjes. Bak de bakjes in ca. 10 min. goudbruin en krokant in het midden van de oven.

  2. Bestrijk ondertussen de aspergetips met de olie. Verhit een grillpan zonder olie of boter en gril de aspergetips 2 min. Keer regelmatig.

  3. Laat de buffelmozzarella uitlekken en scheur in 10 stukjes. Halveer de druiven. Verdeel de mozzarella en druiven over de prosciuttobakjes. Leg de asperges erop en besprenkel met de cremaceto en garneer met de tuinkers.

Wat vond je van dit recept?

Krokante prosciuttobakjes met aspergetips & buffelmozzarella

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig