Boerenkoolstamp met knapperige rookworst

Stampot met knolselderij én boerenkool: dubbel zo lekker!

485 kcal

25 min. bereiden

3.9/5

(42)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2022 week 05-08 - 2022 week 05-08

2018 week 49-50 - 2018 week 49-50

Aan de slag

  1. Schil de knolselderij en snijd hem in stukken van 3 cm.

  2. Breng de knolselderij met de aardappelen met een laag water en eventueel zout aan de kook. Verdeel de boerenkool erover. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan in 15 min. gaar worden.

  3. Snijd ondertussen de rookworst in blokjes van een ½ cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de rookworstblokjes krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan.

  4. Giet de aardappelen met groenten af en stamp fijn met de pureestamper. Voeg de mix voor boerenkool en de melk toe en roer door. Bestrooi de stamppot met de rookworstblokjes.

Wat vond je van dit recept?

Boerenkoolstamp met knapperige rookworst

Stampot met knolselderij én boerenkool: dubbel zo lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig