bewaar
Broodje spicy kalkoenschnitzel
Broodje spicy kalkoenschnitzel
bewaar

Broodje spicy kalkoenschnitzel

Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.

12 min. bereiden
licht pittig
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

Euroma by Jonnie Boer ceviche

30 g

panko

1

middelgroot ei

½

citroen

2

AH Excellent verse pistoletjes ar­ti­sa­na­le wit

250 g

kalkoenfiletschnitzels

1 el

milde olijfolie

85 g

rucola

Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.

Aan de slag

1

Meng de Ceviche-melange met de panko op een bord. Klop in een diep bord het ei los met eventueel zout. Snijd de citroen in partjes en snijd de pistoletjes open.

2

Haal de schnitzels achtereenvolgens door het ei en de panko. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels in 3 min. per kant gaar en goudbruin.

3

Beleg de pistoletjes met de schnitzels en de rucola en halveer de broodjes. Serveer met de citroenpartjes.

Broodje spicy kalkoenschnitzel

Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig