bewaar
Broodje spicy kalkoenschnitzel
Broodje spicy kalkoenschnitzel
bewaar

Broodje spicy kalkoenschnitzel

Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.

12 min. bereiden
redelijk pittig
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

Euroma by Jonnie Boer ceviche

30 g

panko

1

middelgroot ei

½

citroen

2

AH Excellent verse pistoletjes ar­ti­sa­na­le wit

250 g

kalkoenfiletschnitzel

1 el

milde olijfolie

85 g

rucola

Door de schnitzels zelf te kruiden, maak je ze extra spicy.

Aan de slag

1

Meng de Ceviche-melange met de panko op een bord. Klop in een diep bord het ei los met eventueel zout. Snijd de citroen in partjes en snijd de pistoletjes open.

2

Haal de schnitzels achtereenvolgens door het ei en de panko. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de schnitzels in 3 min. per kant gaar en goudbruin.

3

Beleg de pistoletjes met de schnitzels en de rucola en halveer de broodjes. Serveer met de citroenpartjes.