
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.
Ingrediënten
175 g
snoepgroentemix
50 g
radijs
45 g
jonge kaas sambal
1 el
arachideolie
8
AH Excellent mini gourmet groenteburgers
8
mini hamburgerbroodjes
60 g
koelverse aioli
Dit heb je nodig
gourmetstel
tapasprikkers
Aan de slag
Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
Instructievideo - 00:23 min.