bewaar
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje
bewaar

Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje

Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.

20 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

8 porties

175 g

snoepgroentemix

50 g

radijs

45 g

jonge kaas sambal

1 el

arachideolie

8

AH Excellent mini gourmet groenteburgers

8

mini hamburgerbroodjes

60 g

koelverse aioli

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

  • tapasprikkers

Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.

Aan de slag

1

Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).

2

Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.

3

Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.

Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje

Instructievideo - 00:23 min.