Mi­ni­re­gen­boog­bur­gers uit een gour­met­pan­ne­tje

Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes.

  • bijgerecht
  • 8 stuks
    • 20 min. bereiden
(0) waardeer
bijgerecht Niet alleen de kinderen worden bij van deze vrolijke gourmetburgertjes. 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

8 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • gourmetstel
  • 8 tapasprikkers

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).
  2. Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill. Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.
  3. Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger. Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.
video

Mi­ni­re­gen­boog­bur­gers uit een gour­met­pan­ne­tje

leuk & snel - 00:23 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in
december 2018

Miniregenboogburgers uit een gourmetpannetje

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni­re­gen­boog­bur­gers uit een gour­met­pan­ne­tje

1
1
  • 175 g snoepgroentemix
  • 50 g radijsjes
  • 45 g jonge kaas sambal

Snijd de snoepgroenten en radijs in dunne plakjes. Snijd de kaas in 8 gelijke plakjes (bij 8 porties).

2
2
  • 1 el arachideolie
  • 8 AH Excellent mini gourmet groenteburgers

Verwarm het gourmetstel. Verdeel de olie over 4 pannetjes (bij 8 porties). Bak de burgers in de pannetjes in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege.

3
3

Leg de laatste 2 min. de plakjes kaas op de burgers en gril kort onder de gourmetgrill.

4
4
  • 8 mini hamburgerbroodjes

Halveer ondertussen de broodjes overlangs en gril met de snijkant naar beneden ca. 2 min. op de gourmetplaat.

5
5
  • 60 g koelverse aioli

Besmeer de snijkanten van de broodjes met de aioli. Leg op elke broodje een vegaburger.

6
6

Verdeel er van elke groentesoort 2 plakjes over. Top de burgers af met de bovenkant. Steek een tapasprikker in elke burger.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.