bewaar
Indiase sandwich gebakken kip met eisalade
Indiase sandwich gebakken kip met eisalade
bewaar

Indiase sandwich gebakken kip met eisalade

Mix oer-Hollandse smaken met inspiratie uit India en een verrassend lunchbroodje is in de maak.

15 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

naanbroden

300 g

kipfiletreepjes

1 tl

kerriepoeder

1 el

arachideolie

1

eetrijpe mango

7½ g

verse koriander

100 g

babyspinazie

4 el

Johma gevuld eitjesalade

Mix oer-Hollandse smaken met inspiratie uit India en een verrassend lunchbroodje is in de maak.

Aan de slag

1

Verwarm de naanbroden volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Meng de kipfiletreepjes met de kerriepoeder, peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes 5 min. op middelhoog vuur.

3

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees eerst van de pit en vervolgens in dunne plakjes. Snijd de koriander fijn.

4

Halveer de naanbroden in de breedte. Snijd voorzichtig overlangs in, maar niet helemaal door. Open ze als een envelop en doe in elke naanhelft wat spinazie, mangoplakjes en kipreepjes. Schep tot slot op elke sandwich een lepel eisalade en bestrooi met de koriander.