bewaar
Pavlova met double choco
Pavlova met double choco
bewaar

Pavlova met double choco

Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!

15 min. bereiden
2 uur oventijd
30 min. wachten
3waarderingen

Ingrediënten

6 personen

4

middelgrote eieren

150 g

witte basterdsuiker

2 tl

maizena

½ tl

vanille-extract

1 el

citroensap

450 g

Mona Oops! double choco

225

verse frambozen

150 g

verse bramen

1 el

poedersuiker

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Met pavlova met double choco yoghurt is het meteen feest. Knap als je 't bij één portie weet te houden!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 150 °C.

2

Splits de eieren. De eidooiers worden niet gebruikt. Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf met een mixer. Voeg de basterdsuiker geleidelijk toe en klop tot de eiwitten pieken vormen. Spatel de maizena, het vanille-extract, het citroensap en een mespunt zout erdoor.

3

Schep het eiwit in een cirkel van Ø 30 cm op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de pavlova ca. 1 uur net onder het midden van de oven. Zet de oven uit en laat de pavlova nog 1 uur in de oven staan. Haal uit de oven en laat verder aŒfkoelen.

4

Leg de pavlova op een grote schaal en schep de double choco erop. Verdeel de frambozen en bramen erover en bestrooi met de poedersuiker.