bewaar
Kiprolletjes met cranberry-rodekool
Kiprolletjes met cranberry-rodekool
bewaar

Kiprolletjes met cranberry-rodekool

De kiprolletjes vullen we met cranberrysaus en geitenkaas: wát een goede combi!

25 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

kipfilet

250 g

Ocean Spray cranberrysaus

75 g

geitenkaas 45+

2 el

milde olijfolie

750 g

diepvries rodekool met appel

800 g

koelverse aardappelpuree

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

De kiprolletjes vullen we met cranberrysaus en geitenkaas: wát een goede combi!

Aan de slag

1

Halveer de kipfilets in de lengte. Leg de helften tussen 2 vellen vershoudfolie op een snijplank en sla ze plat met de bodem van een koekenpan. Besmeer de kipfilets aan 1 kant met 1 el cranberrysaus (bij 4 personen) en verdeel de geitenkaas erover. Rol de filets op en zet de rolletjes vast met een cocktailprikker. Bestrooi met peper en zout.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de kiprolletjes op middelhoog vuur in 12 min. rondom goudbruin en gaar. Verwarm ondertussen de rodekool in een pan 12 min. op middelhoog vuur en meng de rest van de cranberrysaus erdoor.

3

Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de kiprolletjes met de cranberry-rodekool en aardappelpuree.