Na­cho­scho­tel met to­ma­ten­blok­jes en ge­rasp­te kaas

Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

(7) waardeer
mexicaans hoofdgerecht Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig! 4 personen
5 7

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grote ovenschaal (20 x 30 cm)

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover. Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 880 mg
  • vezels 10 g
Tags
Ook te zien in
Doe Maar Lekker Duurzaam 2018

Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Na­cho­scho­tel met to­ma­ten­blok­jes en ge­rasp­te kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2
2
  • 360 g kidneybonen in pot

Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken.

3
3
  • 1 rode paprika

Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.

4
4
  • 800 g tomatenblokjes in blik
  • 64 g Knorr natuurlijk lekker chili
  • 125 g tortillachips naturel
  • 100 g geraspte belegen kaas

Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.

5
5
  • 125 ml crème fraîche

Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.