Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Borrelhapje wordt hoofdgerecht. Daar zijn maar een paar kleine aanpassingen voor nodig!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 360 g kidneybonen in pot
- 1 rode paprika
- 800 g tomatenblokjes in blik
- 64 g Knorr natuurlijk lekker chili
- 125 g tortillachips naturel
- 100 g geraspte belegen kaas
- 125 ml crème fraîche
Keukenspullen
- grote ovenschaal (20 x 30 cm)
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover. Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken. Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 16 g
- koolhydraten 46 g
-
vet 28 g
waarvan verzadigd 13 g - natrium 880 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Nachoschotel met tomatenblokjes en geraspte kaas
Verwarm de oven voor op 180 °C.
- 360 g kidneybonen in pot
Doe de kidneybonen in een vergiet, spoel af onder koud water en laat uitlekken.
- 1 rode paprika
Verwijder van de rode paprika de steel en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
- 800 g tomatenblokjes in blik
- 64 g Knorr natuurlijk lekker chili
- 125 g tortillachips naturel
- 100 g geraspte belegen kaas
Meng de bonen, paprika, tomatenblokjes en chili mix in een ovenschaal. Bestrooi met de peper. Verdeel de tortillachips en geraspte kaas erover.
- 125 ml crème fraîche
Bak de nachoschotel in 15 min. goudbruin en gaar. Serveer met de crème fraîche.