Een­pans-na­cho­scho­tel

Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken.

(14) waardeer
hoofdgerecht Koken op de camping saai? Nee hoor, op één pit kun je ook Mexicaans koken. 2 personen
4 14

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur. Verdeel de geraspte kaas en de helft van de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa. Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.

combinatietip:

Lekker met guacemole en een frisse komkommersalade

video

Een­pans-na­cho­scho­tel

leuk & snel - 00:29 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 560 mg
  • vezels 16 g
Tags
Ook te zien in
Juli 2017

Eenpans-nachoschotel

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Een­pans-na­cho­scho­tel

1
1
  • 700 g bonenschotel Mexicaans

Verwarm de bonen in een hapjespan al omscheppend 5 min. op laag vuur.

2
2
  • 75 g geraspte belegen kaas
  • 50 g glutenvrije tortillachips

Verdeel de geraspte kaas en de tortillachips over de bonen en verwarm met de deksel op de pan nog 5 min. of tot de kaas smelt.

3
3
  • 2 trostomaten
  • 1 rode ui
  • ½ el traditionele olijfolie

Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de tomaten, ui en de olie tot een salsa.

4
4
  • 50 g jalapeñoplakjes in pot
  • 50 g glutenvrije tortillachips

Verdeel de jalapeños over de schotel. Serveer met de salsa en de rest van de chips.

combinatietip:

Lekker met guacemole en een frisse komkommersalade

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.