bewaar
Zoete-aardappelschotel met kabeljauw
Zoete-aardappelschotel met kabeljauw
bewaar

Zoete-aardappelschotel met kabeljauw

Het ultieme laagjesgerecht!

25 min. bereiden
45 min. oventijd
70waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

zoete aardappel

1

courgette

2

gele paprika's

250 g

mozzarella light

1 el

Euroma chimichurrikruiden

1 el

milde olijfolie

400 g

diepvries kabeljauwfilet

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Het ultieme laagjesgerecht!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Schil de aardappelen en snijd of schaaf in dunne plakjes van 2-3 mm. Snijd de courgette in dunne plakjes. Snijd de gele paprika’s in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes.

3

Snijd de mozzarella in plakjes. Meng de chimichurri en de olie voorzichtig met de vis in een kom.

4

Maak een laagje van de helft van de aardappelplakjes op de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de vis, de courgette en de paprika. Dek af met de rest van de aardappelschijƒfjes en daarop de mozzarella.

5

Laat in ca. 45 min. gaar worden in de oven.