bewaar
Buddhabowl to-go
Buddhabowl to-go
bewaar

Buddhabowl to-go

Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!

10 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

2 porties

2

middelgrote eieren

400 g

kikkererwten in blik

15 g

verse koriander

150 g

biet julienne

60 g

pittige kiemgroente

200 g

zoete pompoenhummus

50 g

ongebrande pecannoten

Dit heb je nodig

  • AH saladebakje to-go

Alles voor deze salade gaat in één bowl. Handig, je neemt 't zo mee!

Aan de slag

1

Zet de eieren op met koud water, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken. Laat afkoelen onder koud stromend water en pel. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat goed uitlekken in een vergiet. Hak de koriander grof.

2

Verdeel de eieren, kikkererwten, koriander, bietjes, kiemgroenten en hummus over de aparte delen van het meeneembakje. Hak de noten grof en neem deze in het afsluitbare bakje mee.

Buddhabowl to go

Instructievideo - 00:19 min.