bewaar
Eenpanspasta met gehaktballetjes
Eenpanspasta met gehaktballetjes
bewaar

Eenpanspasta met gehaktballetjes

Alles in één pan: pasta, balletjes, groenten, mozzarella en basilicum.

20 min. bereiden
34waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12

Hollandse runderballetjes

300 g

penne

400 g

Italiaanse roerbakgroente courgette

690 g

passata di pomodoro fijn gekruid

700 ml

kraanwater

200 g

mozzarella maxi

15 g

verse basilicum

Alles in één pan: pasta, balletjes, groenten, mozzarella en basilicum.

Aan de slag

1

Doe de runderballetjes, penne, roerbakgroente en passata met het water in een hapjespan. Breng met de deksel op de pan aan de kook. Kook zonder deksel op middelhoog vuur in 12 min. gaar. Roer regelmatig.

2

Snijd de mozzarella in blokjes. Neem de pasta van het vuur en roer de mozzarella en de basilicumblaadjes erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over de diepe borden.