bewaar
Skinny hotdog met kidneybonensalade
Skinny hotdog met kidneybonensalade
bewaar

Skinny hotdog met kidneybonensalade

Hotdogs op z'n Mexicaans met kidneybonen, guacamole en mais.

10 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kidneybonen uit blik

150 g

mais in blik

15 g

verse platte peterselie

1 el

traditionele olijfolie

400 g

koelvers magere knakworst op beukenhout gerookt

4

witte puntjes

200 g

koelverse guacamole

150 g

rauwkost radijsmix

Hotdogs op z'n Mexicaans met kidneybonen, guacamole en mais.

Aan de slag

1

Doe de kidneybonen en mais in een vergiet af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Snijd de peterselie fijn. Meng samen met de olie door de bonen en mais.

2

Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de puntjes aan één kant open. Bestrijk de binnenkanten met guacamole en verdeel de rauwkost erover. Leg de worst erin. Serveer de skinny hotdogs met de bonen-maissalade en de rest van de guacamole.