Mexi­caan­se fruit­sa­la­de met bi­te

Heerlijk zoet fruit met een pittig tintje: verrassend!

(0) waardeer
mexicaans bijgerecht Heerlijk zoet fruit met een pittig tintje: verrassend! 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de papaya en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in lange repen van 1½ cm dik. Doe hetzelfde met de watermeloen, mango, de cantaloupemeloen en de komkommer.
  2. Zet de fruit- en groentesticks rechtop in ruime hoge glazen. Pers de limoen uit en meng de chipotle door het sap en besprenkel de sticks ermee.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Mexicaanse fruitsalade met bite

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mexi­caan­se fruit­sa­la­de met bi­te

1
1
  • ½ papaya

Schil de papaya en verwijder de pitten. Snijd het vruchtvlees in lange repen van 1½ cm dik.

2
2
  • 300 g watermeloenen
  • 1 mango
  • ½ cantaloupemeloen
  • ½ komkommer

Doe hetzelfde met de watermeloen, mango, de cantaloupemeloen en de komkommer.

3
3

Zet de fruit- en groentesticks rechtop in ruime hoge glazen.

4
4
  • 1 limoen
  • 1 tl La Morena diced chipotle pepper

Pers de limoen uit en meng de chipotle door het sap en besprenkel de sticks ermee.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.