Freaks­ha­ke

Te veel calorieën en te veel suiker, maar te lekker om te laten staan. Dus áls je eens wilt zondigen: here is your guilty pleasure.

(2) waardeer
nagerecht Te veel calorieën en te veel suiker, maar te lekker om te laten staan. Dus áls je eens wilt zondigen: here is your guilty pleasure. 4 personen
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 2 weckpot

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de amaretto met de mascarpone. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en espressostick. Spatel de mascarpone en geklopte slagroom voorzichtig door elkaar. Verdeel de helft over de potjes.
  2. Verkruimel ⅓ van de lange vingers en verdeel over het mascarponemengsel. Verdeel er achtereenvolgens de helft van de mokkaboontjes, de helft van de aardbeien en de rest van het mascarponemengsel over. Top af met een toef slagroom, de rest van de lange vingers, de rest van de mokkaboontjes en de rest van de aardbeien. Steek er rietjes in en serveer met lepels.

variatietip:

Niet freaky genoeg? Besprenkel met chocoladesaus en steek er nog een karamelkoekje met chocolade in.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 41 g
    waarvan verzadigd 28 g
  • natrium 20 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Freakshake

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Freaks­ha­ke

1
1
  • 2 el amaretto
  • 250 g mascarpone
  • 125 ml slagroom
  • 1 el poedersuiker
  • 1 espressostick

Meng de amaretto met de mascarpone. Klop de slagroom stijf met de poedersuiker en espressostick.

2
2

Spatel de mascarpone en geklopte slagroom voorzichtig door elkaar. Verdeel de helft over de potjes.

3
3
  • 2 lange vingers

Verkruimel de lange vingers en verdeel over het mascarponemengsel.

4
4
  • 1 el mokkaboontjes
  • 2½ aardbeien

Verdeel er achtereenvolgens de mokkaboontjes, de aardbeien en de rest van het mascarponemengsel over.

5
5
  • 50 g slagroom in spuitbus
  • 4 lange vingers
  • 1 el mokkaboontjes
  • 2½ aardbeien

Top af met een toef slagroom, de rest van de lange vingers, de rest van de mokkaboontjes en de rest van de aardbeien. Steek er rietjes in en serveer met lepels.

variatietip:

Niet freaky genoeg? Besprenkel met chocoladesaus en steek er nog een karamelkoekje met chocolade in.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.