Red vel­vet lat­te

Het beste van twee werelden in één drankje.

(3) waardeer
drankje zonder alcohol Het beste van twee werelden in één drankje. 2 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de espresso over de glazen.
  2. Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer stevig schuim van de melk en schenk bij de koffie. Roer het bietensap door de koffie en melk.
  3. Verdeel de slagroom over de red velvet latte. Besprenkel met de rest van het perenrood.

combinatietip:

Lekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.

video

Red vel­vet lat­te

leuk-snel - 00:24 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 8 g
  • natrium 80 mg
Tags
Ook te zien in
oktober 2018

Red velvet latte

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Red vel­vet lat­te

1
1
  • 120 ml espresso

Verdeel de espresso over de glazen.

2
2
  • 300 ml volle melk
  • 2 el Van Vliet perenrood suiker voor stoofperen

Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met het perenrood.

3
3

Klop met een garde of speciale melkschuimer stevig schuim van de melk en schenk bij de koffie.

4
4
  • 1 el bietensap

Roer het bietensap door de koffie en melk.

5
5
  • 50 ml slagroom in spuitbus
  • 1 el Van Vliet perenrood suiker voor stoofperen

Verdeel de slagroom over de red velvet latte. Besprenkel met de rest van het perenrood.

combinatietip:

Lekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.