bewaar
Red velvet latte
Red velvet latte
bewaar

Red velvet latte

Het beste van twee werelden in één drankje.

5 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

2 personen

120 ml

espresso

300 ml

volle melk

3 el

Van Vliet perenrood suiker voor stoofperen

1 el

bietensap

50 ml

slagroom in spuitbus

Dit heb je nodig

  • kleine garde

Het beste van twee werelden in één drankje.

Aan de slag

1

Verdeel de espresso over de glazen.

2

Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer tot stevig schuim. Voeg samen met het bietensap toe aan de espresso en roer door.

3

Verdeel de slagroom erover en besprenkel met de rest van het perenrood.

tip

combinatietipLekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.

Red velvet latte

Instructievideo - 00:24 min.