Piz­za­co­nes

Even wachten...pizza! Maar dan wel zo partyproof mogelijk.

  • 8 stuks
  • 205 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
    • 10 min. oventijd
(2) waardeer
italiaans Even wachten...pizza! Maar dan wel zo partyproof mogelijk. 8 stuks
5 2

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 8 cocktailprikkers
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de cocktailprikkers 30 min. wellen in koud water. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Rol de gordita’s tot een cone en zet vanaf de onderkant vast met een cocktailprikker. Bak op een met bakpapier beklede bakplaat 5 min. in de oven.
  3. Meng de passata met de Italiaanse kruiden. Neem de cones uit de oven en besmeer de binnenkanten met de passata. Bestrooi met de kaas en bak nog 4-5 min. in de oven.
  4. Halveer ondertussen de mozzarella en tomaten. Scheur het basilicum in stukjes. Meng door elkaar. Neem de cones uit de oven en vul ze met de salade. Verwijder de cocktailprikkers en serveer.

serveertip:

Lekker met pesto.

video

Piz­za­co­nes

leuk & snel - 00:29 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 320 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Juli 2018

Pizzacones

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Piz­za­co­nes

1
1

Laat de cocktailprikkers 30 min. wellen in koud water. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 8 gordita's

Rol de gordita’s tot een cone en zet vanaf de onderkant vast met een cocktailprikker.

3
3

Bak op een met bakpapier beklede bakplaat 5 min. in de oven.

4
4
  • 8 el passata
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden

Meng de passata met de Italiaanse kruiden. Neem de cones uit de oven en besmeer de binnenkanten met de passata.

5
5
  • 8 el geraspte pizzakaas

Bestrooi met de kaas en bak nog 4-5 min. in de oven.

6
6
  • 150 g mini-mozzarellabolletjes
  • 200 g snoepgroente tomaat
  • 7½ g verse basilicum

Halveer ondertussen de mozzarella en tomaten. Scheur het basilicum in stukjes. Meng door elkaar.

7
7

Neem de cones uit de oven en vul ze met de salade. Verwijder de cocktailprikkers en serveer.

serveertip:

Lekker met pesto.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.