Bladerdeeg knakworst op een stokje
Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.
Ingrediënten
8 porties
8
hotdogs in blik
2 plakken
diepvries bladerdeeg
1½ el
sesamzaad
4 el
Guru Skull original hot sauce
Dit heb je nodig
grote tapasprikkers
bakpapier
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.
Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken. Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.
Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is. Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.
Hotdog op een stokje
Instructievideo - 00:26 min.
Bladerdeeg knakworst op een stokje
Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

8 porties
260 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.
Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken. Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.
Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is. Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.
combinatietip:Serveer met verschillende sauzen om in te dippen zoals de Saus Guru humburgersaus en Mexican Habenero fever.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)8 hotdogs in blik
2 plakken diepvries bladerdeeg
1½ el sesamzaad
4 el Guru Skull original hot sauce
Dit heb je nodig
grote tapasprikkers
bakpapier