bewaar
Bladerdeeg knakworst op een stokje
Bladerdeeg knakworst op een stokje
bewaar

Bladerdeeg knakworst op een stokje

Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

15 min. bereiden
30 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

8 porties

8

hotdogs in blik

2 plakken

diepvries bladerdeeg

1½ el

sesamzaad

4 el

Gu­ru Skull ori­gi­nal hot sau­ce

Dit heb je nodig

  • grote tapasprikkers

  • bakpapier

Wij introduceren: hotdog op een stok! Superleuk voor een feestje in de tuin op een zwoele zomeravond.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Steek de tapasprikkers tot de helft in de worstjes.

2

Snijd elk plakje bladerdeeg in 8 stroken. Plak steeds 2 stroken aan elkaar tot een langere strook en wikkel om de worstjes heen.

3

Maak het bladerdeeg nat met wat water en bestrooi met het sesamzaad. Leg de worstjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 30 min. totdat het bladerdeeg gaar en goudbruin is. Keer de worstjes elke 10 min. om. Serveer met de saus.

combinatietipServeer met verschillende sauzen om in te dippen zoals de Saus Guru humburgersaus en Mexican Habenero fever.

Hotdog op een stokje

Instructievideo - 00:26 min.