bewaar
Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer
Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer
bewaar

Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer

Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.

15 min. bereiden
30 min. wachten
1waardering

Ingrediënten

32 porties

4 plakjes

diepvries roomboterbladerdeeg

½ el

dijonmosterd

50 g

geraspte Goudse belegen kaas 48+

32

partyknaks 3-pack in blik

1

middelgroot ei

Dit heb je nodig

  • airfryer XL

  • bakkwast

Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.

Aan de slag

1

Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Verwarm de airfryer voor op 200 °C.

2

Snijd de plakjes bladerdeeg elk in 4 gelijke vierkanten en snijd deze vierkanten diagonaal door zodat de totaal 32 driehoekjes krijgt. Bestrijk de driehoekjes met behulp van de bakkwast met mosterd en bestrooi met de kaas.

3

Leg een knakworstje op het velletje bladerdeeg en rol het deeg om het worstje. Herhaal met de rest van de worstjes.

4

Klop het ei los. Bestrijk elk stukje deeg met ei en bak de worstjes met bladerdeeg in 3 delen in de airfryer in ca. 10 min. goudgeel en gaar. Lekker met mosterd-mayonaise.

combinatietip Lekker met mosterd-mayonaise.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Knakworst in bladerdeeg uit de airfryer

Ja hoor, ook knakworst in bladerdeeg kan in de airfryer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig