Pas­ta met kip­ge­hakt, spi­na­zie & to­ma­ten­saus

Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!

(5) waardeer
italiaans hoofdgerecht Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken! 4 personen
3 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 815 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 14 g
  • natrium 1.680 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met kip­ge­hakt, spi­na­zie & to­ma­ten­saus

1
1
  • 440 g tortellini ai formaggi
  • 3 snoepkomkommers
  • ½ el witte balsamicoazijn

Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.

2
2
  • 1 el traditionele olijfolie
  • 300 g kipgehakt naturel
  • 400 g kastanjechampignons

Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren.

3
3
  • 690 g Grand'Italia Sugocasa Tradizionale in fles

Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min.

4
4
  • 400 g verse spinazie

Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

5
5
  • 125 g mozzarella

Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel.

6
6

Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.