bewaar
Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus
Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus
bewaar

Pasta met kipgehakt, spinazie & tomatensaus

Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!

25 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

440 g

tortellini ai formaggi

½

komkommer

½ el

witte balsamicoazijn

1 el

traditionele olijfolie

300 g

kipgehakt naturel

400 g

kastanjechampignon

690 g

Grand'Italia Sugocasa Tradizionale in fles

400 g

verse spinazie

125 g

mozzarella

Pasta met een tomatensaus barstensvol zongerijpte, verse tomaten. Over een smaakbommetje gesproken!

Aan de slag

1

Kook de pasta 12 min. Snijd ondertussen de komkommers in dunne schuine plakken en meng met de azijn, peper en eventueel zout.

2

Verhit de olie in een hapjespan en bak het kipgehakt in 3 min. rul, gaar en goudbruin. Snijd ondertussen de champignons in vieren. Voeg toe aan het gehakt en bak 3 min. mee. Voeg de tomatensaus toe en verwarm 3 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Snijd de mozzarella in plakken. Giet de pasta af en schep door het gehaktmengsel. Verdeel de mozzarella erover en verwarm 3 min. tot de mozzarella wat is gesmolten. Serveer met de komkommersalade.