Farro met paprika-tomatensaus
Farro met paprika-tomatensaus
bewaar
bewaar

Farro met paprika-tomatensaus

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

15 min. bereiden
16waarderingen

Aan de slag

1

Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.

2

Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.

3

Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.

serveertipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Farro met paprika-tomatensaus

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig