bewaar
Farro met paprika-tomatensaus
Farro met paprika-tomatensaus
bewaar

Farro met paprika-tomatensaus

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

farro pasta

2 el

traditionele olijfolie

225 g

runderchipolata

400 g

Italiaanse roerbakmix

690 ml

Grand’Italia Sugocasa Erbe in fles

295 g

gegrilde rode paprika's in pot

Farro is een waardige vervanger voor pasta of rijst.

Aan de slag

1

Kook de farro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan met 1 el olijfolie en bak de chipolata’s in 8 min. rondom bruin en gaar. Neem ze uit de pan en snijd in de lengte doormidden.

2

Verhit ondertussen een hapjespan met de rest van de olie en bak de roerbakmix 2 min. Voeg de tomatensaus toe, breng aan de kook en laat nog 6 min. met de deksel erop op laag vuur koken. Laat ondertussen de gegrilde paprika uitlekken en snijd in reepjes. Voeg de laatste 2 min. toe aan de saus en schep om.

3

Verdeel de farro over 4 borden en schep de saus erop. Verdeel de worstjes over de borden en serveer direct.

tip

serveertipLekker met fijngesneden platte peterselie.