bewaar
Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten
Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten
bewaar

Libanese wraps met falafel, witte kaas en gegrilde groenten

In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!

25 min. bereiden
25 min. wachten
75waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

1

rode paprika

100 g

groene aspergetips

2 el

traditionele olijfolie

213 g

Garden Gourmet falafel spicy

4

Libanese wraps

200 g

Maza baba anoesch

100 g

witte kaas

100 g

biet julienne

Dit heb je nodig

  • grillpan

In een wrap of in een kom? Je mag het helemaal zelf bepalen!

Aan de slag

1

Snijd de ui in 2 partjes per persoon. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in stukken. Besprenkel de ui, paprika en aspergetips met de helft van de olie.

2

Verhit de grillpan en gril de ui, paprika en aspergetips apart in 3-5 min. beetgaar. Bestrooi met peper en eventueel zout.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de falafel 6 min. Gril de wraps een voor een 20 sec. in de grillpan. Keer halverwege.

4

Bestrijk elke wrap met 2 el baba anoesch. Verkruimel de witte kaas erboven en verdeel de gegrilde groenten, falafel en biet erover. Rol de wraps op en serveer direct.

tip

variatietipDe spicy falafel is alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ook gewone falafel (Garden Gourmet) gebruiken.

serveertipSchik alle groenten, de falafel, baba anoesch en witte kaas in een kom. Snijd de wraps in punten, bak in olie in 2 min. knapperig en serveer apart erbij.