bewaar
Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer
bewaar

Turks brood met auberginedip, olijf en komkommer

De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!

5 min. bereiden
10 min. oventijd
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½

Turks brood

400 g

snoepgroente komkommer

200 g

Maza baba anoesch

165 g

verse groene olijven met witte kaas

Dit heb je nodig

  • bakpapier

De geroosterde smaak van aubergine in de baba ganoesch maakt van de dip een echte must-try. Perfect bij knapperig Turks brood!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C

2

Snijd het Turkse brood in repen van ca. 2 cm breed. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig.

3

Snijd de snoepkomkommer in de lengte kwarten. Verdeel samen met het geroosterde brood, de baba anoesch en de groene olijven met witte kaas over verschillende schaaltjes en serveer.