Wa­ter­me­loen­taart

We kenden al de pizza van watermeloen, maar je kunt er ook een hele taart van maken. Hoe leuk!

(1) waardeer
nagerecht We kenden al de pizza van watermeloen, maar je kunt er ook een hele taart van maken. Hoe leuk! 8 stuks
4 1

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd van de onder- en de bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt. Snijd de schil van de rest van de watermeloen af en maak er een gelijkmatige cilinder van. Zet op een platte schaal.
  2. Roer de creamy kokos los en schep op de bovenkant van de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden. Verdeel een deel van de aardbeien, bessen, bramen en frambozen over de bovenkant van de taart, en leg de rest eromheen. Hak de pistachenoten grof. Strooi in het midden van het fruit. Garneer de taart met blaadjes munt.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 200 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 7 g
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Juli 2018

Watermeloentaart

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wa­ter­me­loen­taart

1
1
  • 1 watermeloen

Snijd van de onder- en de bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt.

2
2

Snijd de schil van de rest van de watermeloen af en maak er een gelijkmatige cilinder van. Zet op een platte schaal.

3
3
  • 300 g creamy kokos naturel

Roer de creamy kokos los en schep op de bovenkant van de meloen.

4
4
  • 150 g aardbeien

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd ze doormidden.

5
5
  • 150 g blauwe bessen
  • 150 g bramen
  • 125 g frambozen

Verdeel een deel van de aardbeien, bessen, bramen en frambozen over de bovenkant van de taart, en leg de rest eromheen.

6
6
  • 50 g pistachenoten
  • 5 g verse munt

Hak de pistachenoten grof. Strooi in het midden van het fruit. Garneer de taart met blaadjes munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.