bewaar
Watermeloentaart
Watermeloentaart
bewaar

Watermeloentaart

Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan.

10 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

8 porties

1

watermeloen

300 g

koelverse yochurt kokos ongezoet

150 g

aardbeien

150 g

blauwe bessen

150 g

bramen

125 g

frambozen

50 g

ongezouten pistachenoten

5 g

verse munt

Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan.

Aan de slag

1

Snijd van de onder- en bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt. Snijd de schil van de rest van de watermeloen en zet op een platte schaal.

2

Roer de kokosyochurt los en schep op de bovenkant van de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.

3

Verdeel een deel van het fruit over de bovenkant van de taart en leg de rest eromheen. Hak de noten grof en strooi over het fruit. Haal de blaadjes van de takjes munt en garneer de taart met de blaadjes.