Wa­ter­me­loen­taart

Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan.

(4) waardeer
nagerecht Tover meloen om tot taart: met kokos en vers fruit. PS: deze taart is vegan. 8 stuks
5 4

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd van de onder- en bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt. Snijd de schil van de rest van de watermeloen en zet op een platte schaal.
  2. Roer de creamy kokos los en schep op de bovenkant van de meloen. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.
  3. Verdeel een deel van het fruit over de bovenkant van de taart en leg de rest eromheen. Hak de noten grof en strooi over het fruit. Haal de blaadjes van de takjes munt en garneer de taart met de blaadjes.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 6 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Watermeloentaart

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wa­ter­me­loen­taart

1
1
  • 1 watermeloen

Snijd van de onder- en bovenkant van de watermeloen een flinke plak af. Deze worden niet gebruikt.

2
2

Snijd de schil van de rest van de watermeloen en zet op een platte schaal.

3
3
  • 300 g creamy kokos naturel

Roer de creamy kokos los en schep op de bovenkant van de meloen.

4
4
  • 150 g aardbeien

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer de aardbeien.

5
5
  • 150 g blauwe bessen
  • 150 g bramen
  • 125 g frambozen

Verdeel een deel van het fruit over de bovenkant van de taart en leg de rest eromheen.

6
6
  • 50 g ongezouten pistachenoten
  • 5 g verse munt

Hak de noten grof en strooi over het fruit. Haal de blaadjes van de takjes munt en garneer de taart met de blaadjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.