bewaar
Eenpanscurry met udonnoedels en kip
Eenpanscurry met udonnoedels en kip
bewaar

Eenpanscurry met udonnoedels en kip

Eenpansgerechten zijn de helden van de drukke doordeweekse avond!

10 min. bereiden
redelijk pittig
108waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kipdijfiletreepjes

270 g

Hakubaku udon-noedels

400 g

Thaise wokgroente

200 g

aspergebroccoli

3 el

Koh Thai red curry paste

250 ml

kokosmelk

750 ml

kokend water

Dit heb je nodig

  • grote pan (Ø 30 cm)

Eenpansgerechten zijn de helden van de drukke doordeweekse avond!

Aan de slag

1

Doe alle ingrediënten in een pan van Ø 30 cm. Schenk er het kokendheet water over, roer door en breng opnieuw aan de kook.

2

Laat zonder deksel 10 min. op middel­ hoog vuur koken. Blijf goed omscheppen zodat de noedels niet aan elkaar plakken.

tip

variatietipVervang de Koh Thai panang curry pasta door de Fairtrade panang curry of door de Conimex boemboe rode curry.

algemeenLekker met koriander en limoen.