Vista­co's

(0) waardeer
mexicaans hoofdgerecht 4 personen

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Bestrooi naar wens met de bijgevoegde kruiden. Leg de laatste 3 min. de tacoschelpen ernaast.
  2. Halveer ondertussen de tomaten. Verdeel achtereenvolgens de helft van de slamelange, de kibbeling en een deel van de tomaat over de taco’s. Besprenkel met de chilisaus. Serveer met de rest van de sla en de rest van de tomaat.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 425 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 49 g
  • vet 15 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 1.000 mg
  • vezels 6 g
Tags
Ook te zien in

Vistaco's

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vista­co's

1
1

Verwarm de oven voor op 220 °C.

2
2
  • 355 g gebakken kibbeling

Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Bestrooi naar wens met de bijgevoegde kruiden.

3
3
  • 12 tacoschelpen

Leg de laatste 3 min. de tacoschelpen ernaast.

4
4
  • 500 g snoepgroente tomatenmix

Halveer ondertussen de tomaten.

5
5
  • 150 g slamelange rode biet

Verdeel achtereenvolgens de slamelange, de kibbeling en een deel van de tomaat over de taco’s.

6
6
  • 4 el zoete chilisaus
  • 150 g slamelange rode biet

Besprenkel met de chilisaus. Serveer met de rest van de sla en de rest van de tomaat.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.