Vistaco's
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Bestrooi naar wens met de bijgevoegde kruiden. Leg de laatste 3 min. de tacoschelpen ernaast.
Halveer ondertussen de tomaten. Verdeel achtereenvolgens de helft van de slamelange, de kibbeling en een deel van de tomaat over de taco’s. Besprenkel met de chilisaus. Serveer met de rest van de sla en de rest van de tomaat.
Gerelateerde recepten
Vistaco's
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
25 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwarm de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Bestrooi naar wens met de bijgevoegde kruiden. Leg de laatste 3 min. de tacoschelpen ernaast.
Halveer ondertussen de tomaten. Verdeel achtereenvolgens de helft van de slamelange, de kibbeling en een deel van de tomaat over de taco’s. Besprenkel met de chilisaus. Serveer met de rest van de sla en de rest van de tomaat.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
355 g gebakken kibbeling
12 tacoschelpen
500 g snoepgroente tomatenmix
300 g slamelange rode biet
4 el zoete chilisaus