Roodfruit-ijstaart

Roodfruit én ijs: meer zomer dan dat wordt het niet.

250 kcal

15 min. bereiden, 2 uur wachten

4.4/5

(37)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • springvorm (∅ 24 cm)

  • bakpapier


Aan de slag

  1. Haal beide soorten ijs uit de vriezer en laat iets zachter worden. Bekleed ondertussen de bodem van de springvorm met bakpapier. Verdeel het vanilleroomijs erover.

  2. Smeer de fruitspread over het vanilleroomijs. Verdeel hier het bosvruchten-yoghurtijs over. Strijk de bovenkant glad. Zet minimaal 2 uur in de vriezer.

  3. Rasp de witte chocolade grof. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer de vruchten. Haal de taart uit de springvorm, bestrooi de bovenkant met ¾ van de geraspte chocolade en leg de halve aardbeien en blauwe bessen erop. Bestrooi met de rest van de geraspte chocolade.

Wat vond je van dit recept?

Roodfruit-ijstaart

Roodfruit én ijs: meer zomer dan dat wordt het niet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig