Avo­ca­do-ha­ba­ne­ro fe­ver dip

Nacho's kunnen bij de borrel niet ontbreken. En wat zijn nacho's zonder dip?

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 25 min. bereiden
(1) waardeer
mexicaans bijgerecht Nacho's kunnen bij de borrel niet ontbreken. En wat zijn nacho's zonder dip? 4 personen
3 1

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Doe in een hoge beker en pureer. Roer er de sour cream en de habanero fever-saus door. Pers de limoen uit en meng het sap door de avocadodip. Breng de dip op smaak met peper en zout.

Tip:

Serveer bij nachochips.

Tip:

Bestrooi eventueel met verse koriander.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Avocado-habanero fever dip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Avo­ca­do-ha­ba­ne­ro fe­ver dip

1
1
  • 2 eetrijpe avocado's

Halveer de avocado’s, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil. Doe in een hoge beker en pureer.

2
2
  • 125 g sour cream
  • 2 el Saus Guru mexican habanero fever
  • 1 limoen

Roer er de sour cream en de habanero fever saus door. Pers de limoen uit en meng het sap door de avocadodip. Breng de dip op smaak met peper en zout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.