Pastasalade met gegrilde biefstuk
Het handige aan pasta is dat je er in de zomer gewon een salade van kunt maken. Met biefstuk, bijvoorbeeld.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g volkorenmacaroni
- 1 teen knoflook
- 3 el Griekse yoghurt 0%
- 1 tl Euroma Italiaanse kruiden vriesdroog
- 900 g gegrilde groenten uit de diepvries (ontdooid)
- 300 g biefstukken
- 1 el traditionele olijfolie
- 15 g verse basilicum
Keukenspullen
- grillpan
Advertentie
Bereiden
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
- Snijd de knoflook fijn en meng met de yoghurt, Italiaanse kruiden en peper naar smaak. Meng met de macaroni en schep voorzichtig de ontdooide groente erdoor.
- Bestrijk de biefstuk met de olie. Verhit de grillpan en gril de biefstuk 2-3 min. per kant. Neem uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
- Snijd de blaadjes basilicum grof en strooi over de pastasalade. Snijd de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over de salade.
bereidingstip:
Je kunt de diepvriesgroente ook even wokken om sneller te laten ontdooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 515 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 63 g
-
vet 12 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 40 mg
- vezels 13 g
Ook te zien in
Pastasalade met gegrilde biefstuk
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pastasalade met gegrilde biefstuk
- 300 g volkorenmacaroni
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
- 1 teen knoflook
- 3 el Griekse yoghurt 0%
- 1 tl Euroma Italiaanse kruiden vriesdroog
Snijd de knoflook fijn en meng met de yoghurt, Italiaanse kruiden en peper naar smaak.
- 900 g gegrilde groenten uit de diepvries
Meng met de macaroni en schep voorzichtig de ontdooide groente erdoor.
- 300 g biefstukken
- 1 el traditionele olijfolie
Bestrijk de biefstuk met de olie. Verhit de grillpan en gril de biefstuk 2-3 min. per kant.
Neem uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten onder aluminiumfolie.
- 15 g verse basilicum
Snijd de blaadjes basilicum grof en strooi over de pastasalade. Snijd de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over de salade.
bereidingstip:
Je kunt de diepvriesgroente ook even wokken om sneller te laten ontdooien.