bewaar
Pastasalade met gegrilde biefstuk
Pastasalade met gegrilde biefstuk
bewaar

Pastasalade met gegrilde biefstuk

Het handige aan pasta is dat je er in de zomer gewon een salade van kunt maken. Met biefstuk, bijvoorbeeld.

20 min. bereiden
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

volkorenmacaroni

1 teen

knoflook

3 el

Griekse yoghurt 0%

1 tl

Euroma Italiaanse kruiden vriesdroog

900 g

gegrilde groenten uit de diepvries

300 g

biefstuk

1 el

traditionele olijfolie

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • grillpan

Het handige aan pasta is dat je er in de zomer gewon een salade van kunt maken. Met biefstuk, bijvoorbeeld.

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.

2

Snijd de knoflook fijn en meng met de yoghurt, Italiaanse kruiden en peper naar smaak. Meng met de macaroni en schep voorzichtig de ontdooide groente erdoor.

3

Bestrijk de biefstuk met de olie. Verhit de grillpan en gril de biefstuk 2-3 min. per kant. Neem uit de pan en laat op een bord 5 min. rusten onder aluminiumfolie.

4

Snijd de blaadjes basilicum grof en strooi over de pastasalade. Snijd de biefstuk in zo dun mogelijke plakjes en verdeel over de salade.

tip

bereidingstipJe kunt de diepvriesgroente ook even wokken om sneller te laten ontdooien.