Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

330 kcal

30 min. bereiden

3.7/5

(46)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2018 nr. 06 - BBQ

2018 week 23-24 - 2018 week 23-24

Allerhande Box Week 1 2019 - Allerhande Box Week 1 2019

Aan de slag

  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

  2. Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.

  3. Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Wat vond je van dit recept?

Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig