bewaar
Aardappeltortilla met snijbonen
Aardappeltortilla met snijbonen
bewaar

Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

30 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

uien

1 el

traditionele olijfolie

450 g

roodschillige aardappelschijfjes

4

eieren

3 el

melk

600 g

gesneden snijbonen

280 g

kalkoenfilet à la minute

Dit heb je nodig

  • grillpan

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

Aan de slag

1

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

2

Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.

3

Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.