Aard­ap­pel­tor­til­la met snij­bo­nen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

(4) waardeer
mediterraan hoofdgerecht Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar! 4 personen
3 4

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.
  2. Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.
  3. Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 28 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 3  g
  • natrium 200 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Allerhande magazine 2018 nr. 06 - BBQ , Receptkaart 2018 week 23-24

Aardappeltortilla met snijbonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aard­ap­pel­tor­til­la met snij­bo­nen

1
1
  • 3 uien
  • 1 el traditionele olijfolie

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur.

2
2
  • 450 g roodschillige aardappelschijfjes

Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

3
3
  • 4 eieren
  • 3 el melk

Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan.

4
4
  • 600 g gesneden snijbonen

Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.

5
5
  • 280 g kalkoenfilet à la minute

Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.