bewaar
Aardappeltortilla met snijbonen
Aardappeltortilla met snijbonen
bewaar

Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

30 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3

uien

2 el

traditionele olijfolie

450 g

roodschillige aardappelschijfjes

4

eieren

3 el

halfvolle melk

600 g

gesneden snijbonen

280 g

kalkoenfilet à la minute

Dit heb je nodig

  • grillpan

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

Aan de slag

1

Snijd de uien in dunne halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en fruit de ui 5 min. op laag vuur. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak 5 min. mee. Schep regelmatig om.

2

Klop de eieren los met de melk. Giet over het aardappel-uimengsel en laat in 15 min. op laag vuur stollen met de deksel op de pan. Kook de snijbonen 5 min. in kokend water. Laat goed uitlekken.

3

Gril de kalkoenfilet in een grillpan in 2 min. per kant gaar. Serveer met de tortilla en bonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappeltortilla met snijbonen

Hollandse pot in een nieuw jasje: lekker én zo klaar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig